maanantai 7. maaliskuuta 2011

34,70€

Ensimmäinen virallinen lomapäivä. Erittäin huonosti nukutun yön jälkeen heräsin ennätysmäisen aikaisin (puol 10) ja sain siis tänään jotain aikaiseksikin! Mahtavaa.

Todiste siitä, että mä YRITIN ottaa asukuvaa kerrankin jossain muualla. Ei vaan onnistunut.






Mitä mä tänään oon siis tehnyt? No kuluttanut rahaa tietenkin.


Nää Lucin tavarat oli sentään vielä ihan hyväksyttäviä ostoksia, mutta sitten... 

Eksyin kirpparille! Puolustuksekseni on sanottava, että menin etsimään heppatavaroita, kun siellä niitä aika usein on. No ei ollut tällä kertaa. Kaikenlaista muuta sen sijaan oli.


Harmaat kotipöksyt, 20 senttiä. Leffat vasemmalta oikealle 2€, 3,5€ ja 2,5€.


!!!

Kuolasin näitä kenkiä H&M:n nettikaupassa iät ja ajat, mut en raaskinu tilata, kun noi H&M:n kenkien koot nyt on aina vähän sitä ja tätä, enkä jaksa ikinä vaihtaa niitä... Mietin kyllä pitkään ja hartaasti melko suolaista 7 euron hintaa, mutta hemmetti, pakkohan nää oli ottaa! Niin ihanat ja kokokin (39) olis just eikä melkeen.

Kirpparinsetäkin kehu näitä kenkiä ihan maasta taivaisiin, olivat kuulemma niin komiat :D 


Sit ostin itelleni laskettelutakin, kun oon kerran menossa laskettelemaan tossa loppukuusta... Ihan hyvähän se on olla takki asialle, jota teen ehkä kerran viidessä vuodessa. Ei mut oikeesti oon ettiny tämmöstä takkia jo jonkun aikaa, kun noita villakangastakkeja yms. on vähän huono käyttää tuuli-ja toppahousujen kanssa. Tässä on vaan kivoja tahroja, joita en tietenkään huomannu siellä kirpulla. Hyvä minä! :D Hinta oli 7 €.


En oo pitkään aikaan sortunut ostamaan poikien huppareita, mutta nyt oli pakko! Se on tää kevät. 3 €.


Oonko vähän muodin orja tai jotain? En ees tykkää farkusta ja silti oli aivan pakko saada farkkupaita, joka maksoi NELJÄ EUROA. Ei näin Elli, ei näin. Mutta onhan tuo ihan hävyttömän hieno!



Sitten tämmönen palapelikuvioinen paita, jonka ostin lähinnä vaan halvan hinnan (2 €) takia. Tämmönen peruspaita.


Zaran miesten kauluspaita, euron. Mulla ei ollukaan ennestään tämmöstä mustaa löysähköä kauluspaitaa ja tää on tosi mukava päällä, istun nimittäin nytkin tässä koneen ääressä tää päällä. Enkä sentään yleensä pidä kauluspaitaa kotona lusmuillessa, vaikka niistä aika paljon tykkäänkin :P


Sitten vielä tämmönen kivan mallinen mekko, jossa tosin on se vika, että yläosa ei mahdu kiinni. Yllätys? Ja ostin tän siis vain siksi, että hajotin tästä yhen napin sovituskopissa, eikä omatunto antanut jättää tätä sinne. Ei tässä kyllä ollu niitä nappeja muutenkaan hirveesti jäljellä... Mutta jospa tätä sais levennettyä jotenkin, toi helmaosa on nimittäin tosi kiva! Hintaa oli 2 euroa.

Uudenvuodenlupaushan oli se vaatteiden ostamisen vähentäminen, ja vaikka tässä nyt pieni repsahdus tulikin, niin en vielä vaivu epätoivoon. Olinhan sentään yli kuukauden ostamatta yhtään mitään, joten mielestäni menee ihan hyvin. Sellaisen päätöksen tosin tein, että nyt en mene kirpparille ennen kuin olen ommellut kaikki nämä edelliset "löydöt" käyttökelpoisiksi! Tänään laitoin jo langat ompelukoneeseen, joten huimaa edistystä on havaittavissa. Jos alottaisi siihen koneeseen tutustumisen vaikka jostain ihan helposta, vaikkapa legginssien sisäsauman korjaamisesta.

Mitäs tykkäsitte ostoksista?

3 kommenttia:

  1. Oi, toi The science of sleep on ihana leffa! (lainasin joskus Sjoen kirjastosta). Ja noi kengät on ihan ylisöpöt. :P

    VastaaPoista
  2. Ai niin siis -A kirjoitteli edellistä. :D

    VastaaPoista
  3. No siis meikähän osti ton leffan lähinnä sen sun hehkutuksen takia, en oo nimittäin kattonu tota ollenkaan, mut muistin sun kehut. Joten jos toi osoittautuu ihan paskaks, niin syytän sua :D

    VastaaPoista

Jee! :D