tiistai 15. maaliskuuta 2011

Meedion paluu osa 2

Huomasin tänään olevani meedio. Tai no oonhan mä tienny sen jo kauan, mutta nyt se tuli todistettua ihan käytännössä. En nimittäin eilen viittinyt julkaista näitä eilisiä asukuvia ja tadaa: tänään lintsasin koulusta, joten ei ollut edes mitään esiteltävää. Hitto mä oon hyvä. Ja ei, en laita vaatteita päälle muualle kuin kouluun.





Rakastin tätä asua. Ja tykkään myös tuosta ylläolevasta kuvasta, koska näytän siinä niin hoikalta. On se outoa, että ihmiset näyttää aina paremmilta ku ne näyttää mahollisimman hoikilta. Ja siis nimenomaan hoikilta, ei musta semmonen laihuus mitenkään kovin nättiä ole. Päinvastoin oikeastaan.


Mulla on taas pieni kriisi tän blogin kanssa. Tässähän nyt ei mitään hirveän mielenkiintoista sisältöä ole, koska kuvat ovat paskoja ja kirjoitus useimmiten harvinaisen mitäänsanomatonta. Asuthan ovat toki maailmaa mullistavan upeita, mutta no, tuo kuvien laatu ehkä hieman rajoittaa niistäkin nauttimista. Ja mä haluaisin osata kirjottaa hyvin. Sillee ihan oikeesti, oikeesti hyvin. 


Meillä alko nyt koulussa luovan kirjottamisen kurssi, joten ehkäpä se innoittaa sisälläni uinuvan kynäniekan jälleen valloilleen. Alku on ainakin ollut ihan helvetin hankala, joten tästä ei voi mennä ainakaan alaspäin. Äsken nimittäin kirjoitin ihan liekeissä yhtä ennakkotehtävää - ja siitä tuli ihan hemmetin hyvä, vaikka itse sanonkin- suoraan sähköpostiin, koska mulla ei oo mitään kirjotusohjelmaa ja tietenkin se sähköposti heitti mut ulos just ku se juttu oli valmis. (Ja ei ollu gmail, joka kuulemma automaattisesti tallentaa juttuja luonnoksiin. Kiitos ystävät, kun kierrätte veistä haavassa jne.) Enkä millään jaksais kirjottaa sitä uudestaan, kun ei siitä sitten enää tuu niin hyvä. Pitäis varmaan kirjottaa koko juttu uudestaan ihan uudesta näkökulmasta. ARGH!


Huomenna kasista puol viiteen koulua ja viidestä puol kahteen töitä. Saatan ehkä kuolla. Hyvästi ystävät, kylänmiehet ja blogini harvat, pakotetut ja satunnaiset lukijat. I LOVE YOU ALL.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Jee! :D