keskiviikko 2. helmikuuta 2011

Elän, pelaan ja laulu soi, osaansa ei muutella voi


Mulla on alkanu nyt kahen viikon ajan koulu joka päivä vasta kahdeltatoista. Ennen kahtatoistahan ei kukaan itseänsä kunnioittava ihminen kertakaikkiaan voi tehdä yhtään mitään järkevää, joten olen käyttänyt tämän "vapaa-ajan" lähinnä meikaten ja hiuksia laittaen. Sitähän vois luulla, että oon nyt sitten nää kaks viikkoa näyttäny erityisen hyvältä, mutta valitettavasti asia taitaa olla aikalailla päinvastoin. Minähän en osaa meikata, hiusten laittamisesta puhumattakaan, joten lopputulokset ovat todennäköisesti olleet lähinnä myötähäpeää aiheuttavia.


Tänään panostin myös ottamalla asukuvat kerrankin jossain muualla kuin vaatekaappieni edessä. Tässä siis asuntolamme keittiötä, olkaa hyvä.


Huomiosukkahousuilla kohdistin ihmisten katseet tissien sijasta sääriini. Ovelaa?

Huulipunaa!




Meillä on tänään kahen kaverin kanssa 62-vuotissynttärit, joiden teemana on halinallet. Ja ihan vaan siltä varalta, että en villiinny pelkästään siitä, niin kävin eka kertaa 20-vuotiaana Alkossa. Siellähän avautui tämän iän myötä ihan kokonaan uusi maailma. Voitte vaan kuvitella, mitä seuraa siitä, että ihminen, joka yleensä humaltuu puolikkaasta siideristä vetää viinapaukkuja isosta cokislasista tässä koneen ääressä. Ei mitään hyvää, epäilen?

2 kommenttia:

  1. ihanan väriset sukkikset/leggingsit:D

    VastaaPoista
  2. Kiitti :D Ja ne on sukkikset, mä en oikein tykkää legginsseistä.

    VastaaPoista

Jee! :D